26. oktober 2020:

Der er d.d. sendt e-mail ud til de hold, der er berørt af de nye Corona-restriktioner.

Børnehold, inklusiv de hold hvor en forælder er med i vandet, er ikke berørt af restriktionerne.
Dog opfordrer vi til, at børn afleveres ved indgangsdøren - og at forældrene ikke opholder sig i svømmehallen imens undervisningen foregår.

Aqua-Fitness og -Spinning hold er der fundet løsninger til i samarbejde med den enkelte instruktør.
Har I spørgsmål til jeres hold, så kontakt instruktøren. E-mailadresse findes under "Tilmelding" og det respektive hold.

Der er forsamlingsforbud på max 10 personer i såvel forområdet og i svømmehallens café på 1. sal.
Respektér venligst dette.

Fra torsdag d. 29/10-2020 skal alle personer over 12 år bære mundbind ved ankomst til svømmehallen og til omklædningen. Igen når man går fra omklædningen og forlader svømmehallen. Mundbind skal også bæres ved ophold i forområde samt café på 1. sal.

Husk fortsat at holde afstand - samt benyt svømmehallens spritdispensere ved indgang samt i omklædningen.

25. august 2020:

Tak til alle de besøgende ved vores Åbent Hus / Inspirationsdag i søndags!

Der blev i den grad gået til den på både Fit-måtterne, cyklerne og i havfruedragterne - det var så dejligt at se :)

Vi har åbnet for tilmelding til sæsonen 2020/2021, og flere hold har allerede ventelister.
Har du eller dit barn lyst til at deltage på et af vores svømme- og/eller aktivitetshold i denne sæson, så tøv ikke med at melde jer til.
Vi starter mandag i uge 37.

Vi ses :)

10. august 2020:

Åbent hus

Søndag den 23. august kl. 10-13 holder Gudhjem Idrætsforening Inspirationsdag i Gudhjem Svømmehal.

Elsker du også at boltre dig i vandet?
Trænger du til skånsom motion?
Skal dit barn/barnebarn blive mere fortrolig med det våde element?

Så kom og prøv vores aktiviteter:
- Aqua Fitness (voksne)
- Aqua Spinning (voksne)
- Aqua Fit Mat (voksne og børn 8+)
- Havfruesvømning (børn 8+)
- Svømmeskole (fra 3+ inkl. forælder til voksne)
- Tag en snak med instruktørerne om, hvad vi kan tilbyde DIG!

Vi glæder os til at se dig - arrangementet er gratis :)

Søndag den 23. august kl. 20.00 åbner vi ligeledes for tilmelding til sæsonen 20/21, som starter uge 37.

11. april 2020:

Pga. corona-krisen stopper vores forårssæson desværre tidligere end planlagt,
da svømmehallen pt. tidligst åbner op igen den 11. maj.

Vi vil derfor gerne takke jer alle sammen for en fantastisk sæson i Gudhjem Svømmehal!

Selvom det er en underlig tid lige nu, ser vi frem til sæson 2020/2021 med en masse glade medlemmer.

Og fra bestyrelse og instruktører ønsker vi jer alle en rigtig god påske!

Pas godt på hinanden derude!

P.S. Vi skylder både aqua-fitness og -spinninghold samt svømmeskolen afslutningsarrangementer og svømmemærker osv.
Hvis omstændighederne tillader det, vil vi forsøge at arrangere noget i løbet af sommeren.

☀

OPDATERET 26/3-2020:

Som naturlig konsekvens af udmeldingerne på statsministeriets pressemøder vedr. Corona covid-19, er alle aktiviteter i GIF aflyst fra nu af, og som minimum til og med den 13. april.

Vi vender tilbage via e-mail til henholdsvis fitness-holdene og svømmeskolen, når vi ved mere om hvornår vi kan åbne op igen, og hvilke aktiviteter vi i så fald kan få afviklet.

Husk at tage anvisningerne fra Sundhedsstyrelsen alvorligt, og pas på hinanden.